Tux-Tie UDSOLGT (SOLD OUT)

Det viste slips med Tux er udsolgt og jeg forventer ikke at producerer flere.

The ties are sold out and I do not expect to produce them anymore.

Kontakt selv www.lingnam.com

Blaat slips med tux

Detalje

Maal

Linux Merchandise - Linux Ties

Forhandlere af Tux-slips som også har andet merchandise

1999-10-15
Alle slips solgt.

1999-06-07
Så lykkedes det! En hel kasse slips fra Ling Nam.
Pris pr. stk DK-kr. 100,- se ovenstående forhandlere.

1999-05-29
Slips er færdigt producerede og bliver sendt til DK så snart den sidste del af betalingen er gennemført. Betaling sendes d. 31/5.

1999-05-07
Svenskere kan købe slips igennem Linuxbutiken.

1999-05-06
Tux-slips vil blive solgt igennem Tuxbox for DKK 100,- pr. stk. når de bliver leveret fra Hong Kong. Salg af større mængder kan stadig foregå her fra siden.

1999-05-01
Tuxbox havde prototyperne med på Open Networks 99, hvor det var mest interesse for det blå slips, som også er det der bliver produceret.

1999-04-19
Som det ses herover har jeg modtaget en prototype, og det ser godt ud. Jeg sender en bestilling afsted og så går der nok endnu 30 dage (suk!).

1999-03-03
Dårligt nyt. Jeg har modtaget foto af hvordan Tux ser ud, når han her er blevet vævet. Han ser mildest talt noget medtaget ud. Det ser næsten ud som om han har skrårem på. Her er et lille nærbillede og et større helhedsindtryk.

Jeg får nu lavet en prototype i trykt silke, da detaljeringsgraden er større ved trykt silke. Det betyder så at der går endnu 10 dage før der er fremstillet en ny prototype.

Slipsemanden sendte mig også HAPPY99.EXE virusen, men det er en anden historie.

1999-02-03
Endeligt design sendt afsted pr. email, og brev retur fra Vincent Chong. Så varer det ikke så længe.
Dear Mr. Hans Schou,
Thank you for your order. We'll start process for your sample as soon as we rec'd the mould charge. The sample will be despatched to you around March 05 - 10. Due to the Chinese New Year holidays from Feb12 to Feb 21.

1999-01-29
Betaling for programmering(design) af Tux er sendt til Hong Kong. Det tager 3-5 dage at lave en elektronisk transfer. Her er jeg godt nok skuffet over at det skal tage så lang tid i 1999. Det er trods alt kun til Hong Kong.

1999-01-27
Jeg forhandler med en Hong Kong kineser om produktion af vævede silke slips med Tux. Slips kan laves i mange forskellige kvaliteter, såsom polyester med tryk. Jeg har valgt at lægge mig fast på vævet silke, da det er den højeste kvalitet man kan få. Prisen for et sådan slips ligger normalt på mindst kr. 250,- i en forretning, og min pris bliver under kr. 100,- , jeg ved dog ikke helt hvor meget endnu. At min pris er så meget lavere, fortæller noget om hvor stor avancen er på slips, og ikke noget om kvaliteten. Trykt polyester ville være under kr. 50,- stk.

Designet er med en masse Tux'er på mørkeblå baggrund. Flere vil nok mene at det var bedre med een stor Tux, eller en lille i toppen af slipset, men det bliver alt for dominerende og kommer til at se ud "som et politisk budskab". Samtidigt vil en masse Tux'er også symbolisere Linux' fremragende evne til SMP, og kun een Tux er kun for børn. Den mørkeblå baggrund er valgt blandt mange mulige. Den sorte frave vil træde lidt i baggrunden, men det giver en god effekt når man går tæt på. Ved at have et mønster af Tux'er opnår man at slipset ligner ethvert andet slips for folk uden for "miljøet", og bliver dermed så diskret at man kan have det på til bestyrelsesmøder, Rotary og begravelser. Jeg har diskuteret andre farver med flere slipsegængere, og det ser ud til at der er en lille efterspørgsel på Tux-Tie's på rød baggrund. Gul er ikke godt da der er meget sort på Tux.

Tørklæde til damerne er også en mulighed, men den kommer ihvertfald til at vente lidt pga. økonomi. Designet vil sandsynligvis blive et mønster af 40mm Tux'er på lysegrå baggrund. Prisen skulle også blive under kr. 100,-.

Definition på e-kommerce: Når man sender en mail til www.sslug.dk kl. 00:54 natten imellem tirsdag/onsdag og får to ordre kl. 01:02 og 01:06. Så mangler jeg bare at få afsat 394 til.

Send en mail til Hans Schou hvis du vil holdes orienteret om hvornår levering kan finde sted.